Skip to main content
packshot2

A haj a mai modern életünkben is rendelkezik még néhány élettani funkcióval, például védi a fejbőrt a hidegtől és az esőtől - ezekre általában kevés figyelmet szentelünk, alig tudatosítjuk. Annál fontosabbnak tartjuk azonban a megjelenésünk szempontjából: az egészséges hajnak köszönhetően jó eséllyel vonzóbbnak találjuk magunkat.

*Az AdWare Research Development and Consulting Ltd. által 2009.12.14-én készített statisztikai jelentés szerint, 3 hónapos HairClinic kapszulával végzett kúrát követően a vizsgálatban részt vett nők hajuk általános állapotával való elégedettsége alapján.

AZOKNÁL A VENDÉGEIMNÉL, AKIK GYAKRAN JÁRNAK HOZZÁM, KÖNNYEBBEN ÉSZREVESZEM A VÁLTOZÁST, ÉS NAGYON MEGGYŐZŐEK AZ EREDMÉNYEK. SOKSZOR HALLOM TŐLÜK: DE JÓ, HOGY AJÁNLOTTAD!

Fontos, hogy mindig kímélő sampont használj a hajadra, ezzel is csökkentve a terhelését.

Mindig alaposan ki kell öblíteni a habot, nagyjából ötször annyi időt fordíts az öblítésre, mint a mosásra!

Nem szabad túl forró levegővel szárítani a hajat! Ha időd és az időjárás engedi, az a legjobb, ha magától szárad meg, törölközővel gyengéden segítve.

Számít, hogy milyen fésűt használsz. Csak jó minőségű, lekerekített végű vagy sörtéjű hajkefét használj!

Ha hosszú a hajad, sokat segíthetsz a pihentetésben azzal, ha gyakran viseled kiengedve. A hajgumik és csatok károsítják a hajszálakat.

Bár léteznek kímélő festékek, ammóniamentes szerek, ha ráfér a pihenés a hajadra, kerüld a festést és a dauert.

A táplálkozásodon sok múlik. Étkezz kiegyensúlyozottan, fogyassz sok vitamint! Kerüld az erőszakos diétákat, mert ezek nemcsak a mérget, de a haj számára elengedhetetlen tápanyagokat is kihajtják a szervezetedből.

Nyáron viselj kalapot, hogy megvédd a hajadat és a fejbőrödet a közvetlen napfénytől.

Hetente masszírozd meg a fejbőrödet, mivel ez jót tesz a hajhagymák vérellátásának, és stressz ellen is hasznos.

 

Tovább a haj leírására      Tovább a gyakori kérdésekre

Image
hair-logo

 

Image
zsidro-logo

 

Image
hair-pic9