Skip to main content
packshot2

Nagyon fontos számunkra a véleményed!
Kérjük, írd meg személyes tapasztalataidat
a HairClinic® kapszuláról!

Elküldöm a véleményem

Testimonial
velemenyek_pic1

Kipróbáltam már én mindent a hajhullás ellen, de semmi sem használt,csak ideig-óráig. Kb 1 hónapja használom a kapszulát,és nagyon jó, már most észre lehet venni a hajmosáskor, hogy nincs annyi hajszál a mosdóba, és nem hullik a konyhában az ételbe. Én csak ajánlani tudom mindenkinek!

vele-pic2

2 HÓNAPJA HASZNÁLOM A TERMÉKÜKET. ELŐTTE MÁR TÖBB FAJTA KAPSZULÁT KIPRÓBÁLTAM, SAJNOS KEVÉS SIKERREL. MINDEN FÉSÜLKÖDÉSKOR MAROKSZÁMRA SZEDTEM KI A HAJAMAT A HAJKEFÉBŐL, MOST 2 HÓNAP HAIRCLINIC® HASZNÁLATA UTÁN MAXIMUM 1-2 SZÁL AZ, AMI A FÉSŰBEN MARAD. VISSZAKAPTAM A DÚS ÉS EGÉSZSÉGES HAJAMAT!

vele-pic3

NEKEM NAGYON JÓ TAPASZTALATAIM VANNAK A KAPSZULÁVAL. 1 ÉVE HULLIK A HAJAM, MÁR TELJESEN KIRITKULT. 1 HÓNAPJA SZEDEM ÉS MÁR SZINTE PÁR SZÁL HULLIK CSAK KI,SOKAT ERŐSÖDÖTT ÉS JÖNNEK AZ ÚJ HAJSZÁLAK. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

vele-pic4

NŐVÉREM AJÁNLÁSÁRA KEZDTEM EL SZEDNI A TEMÉKÜKET. TELJES MÉRTÉKBEN MEG VAGYOK ELÉGEDVE VELE! A HAJAM EGYÁLTALÉN NEM HULLIK, ÉS SOKKAL GYORSABBAN IS NŐL, FÉNYES ÉS DÚS LETT AMILYEN MÁR RÉGEN NEM VOLT. ÉN MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM ISMERÖSEIMNEK BARÁTAIMNAK EGYARÁNT. KÖSZÖNÖM HAIRCLINIC

vele-pic5

HAT HETE SZEDEM A HAIRCLINIC®-ET ÉS NAGYON MEG VAGYOK VELE ELÉGEDVE! BEVALLOM, ELŐSZÖR VONAKODTAM KIPRÓBÁLNI, EZÉRT CSAK EGY 30DB-OSAT VETTEM, DE MÁR 2-3 HÉT UTÁN ÉREZTEM A VÁLTOZÁST. NAGYON VÉKONY SZÁLÚ HAJAM VAN, AMI ILYENKOR TAVASSZAL NAGYON HULLIK, DE ENNEK VÉGE. KÖSZÖNÖM!