VÉLEMÉNYEK
A HairClinic®-ről

HairClinic kapszula

Nagyon fontos számunkra a véleményed!
Kérjük, írd meg személyes tapasztalataidat
a HairClinic® kapszuláról!
Elküldöm a véleményem » elégedettség

idézőjel

Kipróbáltam már én mindent a hajhullás ellen, de semmi sem használt,csak ideig-óráig. Kb 1 hónapja használom a kapszulát,és nagyon jó, már most észre lehet venni a hajmosáskor, hogy nincs annyi hajszál a mosdóba, és nem hullik a konyhában az ételbe. Én csak ajánlani tudom mindenkinek!

idézőjel
idézőjel

2 hónapja használom a terméküket. Előtte már több fajta kapszulát kipróbáltam, sajnos kevés sikerrel. Minden fésülködéskor marokszámra szedtem ki a hajamat a hajkeféből, Most 2 hónap HairClinic® használata után maximum 1-2 szál az, ami a fésűben marad. Visszakaptam a dús és egészséges hajamat!

idézőjel
idézőjel

Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a kapszulával. 1 éve hullik a hajam, már teljesen kiritkult. 1 hónapja szedem és már szinte pár szál hullik csak ki,sokat erősödött és jönnek az új hajszálak. Köszönöm szépen!

idézőjel
idézőjel

Nővérem ajánlására kezdtem el szedni a teméküket. Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele! A hajam egyáltalén nem hullik, és sokkal gyorsabban is nől, fényes és dús lett amilyen már régen nem volt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ismeröseimnek barátaimnak egyaránt. Köszönöm Hairclinic

idézőjel
idézőjel

Hat hete szedem a HairClinic®-et és nagyon meg vagyok vele elégedve! Bevallom, először vonakodtam kipróbálni, ezért csak egy 30db-osat vettem, de már 2-3 hét után éreztem a változást. Nagyon vékony szálú hajam van, ami ilyenkor tavasszal nagyon hullik, de ennek vége. Köszönöm!

idézőjel

Tudj meg többet a hajról!

Fejünkön átlagosan 100 000 szál haj van. A haj 97%-át keratin alkotja, a maradék 3% víz. A haj két részből áll: az élő hajgyökérből és az élettelen hajszálból. A hajgyökérbe a hajképzéshez szükséges tápanyagok a hajszálereken keresztül jutnak be. A HairClinic® kapszulában található ásványi anyagok és biotin hozzájárulnak a haj egészségének megőrzéséhez, hogy az ragyogóan szép lehessen.

Kapcsolat

cím ikonOmega Pharma Hungary Kft.
1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49.
Magyarország

cím ikon+ 36 1 920 1570

cím ikon infohungary@perrigo.com

cím ikon+ 36 1 920 1575

hairclinic.hu © Minden jog fenntartva. 2014
HairClinic logó